Anasayfa >Haberler >ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.
03Eyl

Çankırı Karatekin Üniversitesi Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, farklı seviyelerde açmış olduğu İngilizce ve Türkçe kurslarıyla kendi öğrencilerimize, yabancı uyruklu öğrencilere ve Çankırı halkına hizmet sunmaya devam etmektedir.

Rektörlüğümüz ile Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezi arasında oluşturulan mutabakat çerçevesinde, sunulan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Güzel Türkçemizi öğretebilme amacıyla, Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören Somalili 47 kadın polise eğitimleri süresince “Türkçe” eğitimi verildi.

Eğitimleri tamamlanan Somalili kadın polisler için sertifika töreni düzenlendi. Törene Dil Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gürbüz Özdemir, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Duran Gökçe ve Türkçe öğretim görevlileri Canan Öztürk, Leyla Yıldırım, Şeyma Erdoğan ve Polis Eğitim Merkezi yetkilileri katıldı.

Doç. Dr. Gürbüz Özdemir yaptığı konuşmada; Türkiye Somali ilişkilerine kısaca değindikten sonra Türkçenin, Türkiye’nin dünyadaki güçlenen imajına paralel olarak artan öneminden bahsetti. Son olarak kursiyerlere, kısa bir sürede atılan bu temeli kendi ülkelerinde güçlendirmelerini ve bu amaçla Somali’deki Yunus Emre Enstitüsüne devam etmelerini tavsiye etti.

Düzenlenen törende kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.ÇAKÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çankırı Şehit Seyit Saraç Özel Harekât Polis Eğitim Merkezinde Somalili kadın polislere Türkçe dil eğitimi verdi.
Sonraki Haber

Çankam Hizmet Kalitesinin Yükseltilmesi ve Raporlamada Yetkinlik Kazandırılması Adına Önemli Bir Adım Atıldı.

Önceki Haber

Proje Destek Ofisi İlk Eğitimini gerçeklestirdi.