ÇAKÜ Kariyer Merkezi Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Anasayfa >Haberler >ÇAKÜ Kariyer Merkezi Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi
25Eki

ÇAKÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen tanışma ve tanıtım toplantısı, öğrenci ve akademik personelin yoğun ilgisiyle online olarak gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Merkez Müdürü Doç. Dr. Barış Öztuna’nın yaptığı toplantıda moderatörlük görevini üstlenen Öğr. Gör. Alptuğ Topaktaş, Kariyer Merkezinin çalışma ve faaliyet alanlarıyla ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Kariyer Planlama dersi kapsamında Yetenek Kapısı ve mezun bilgi sistemine ilişkin konuların da ele alındığı ve 100’ü aşkın öğrenci ve akademisyenin katıldığı toplantı, verimli bir soru cevap süreciyle sona erdi.

ÇAKÜ Kariyer Merkezi Bilgilendirme Toplantısı DüzenlediÇAKÜ Kariyer Merkezi Bilgilendirme Toplantısı DüzenlediÇAKÜ Kariyer Merkezi Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi
Sonraki Haber

ÇAKÜ Hizmet İçi Eğitim Yönergesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi