Üniversitemizden Duyurular

Yüz Yüze Genel İngilizce ve YDS kurs kayıtlarımız başlamıştır.

Ana Sayfa >Yüz Yüze Genel İngilizce ve YDS kurs kayıtlarımız başlamıştır.

• Genel İngilizce kurslarımız 15.10.2022 - 6.01.2022 tarihleri arasında 12 hafta olacaktır.

• Çocuk grubu İngilizce kursuna 3. sınıftan – 7. sınıfa kadar öğrenciler katılabilmektedir. Yaş veya seviyelerine göre sınıflar oluşturulmaktadır. Genelde 3 ve 4. sınıflar bir sınıf, 5,6 ve 7. sınıflar bir sınıf olacak şekilde kurslar ayarlanmaktadır.

• Çocuk grubu İngilizce kursu 12 hafta sürmektedir. Haftada 1 gün 3 saat olmaktadır. Genelde Cumartesi günü olmaktadır.

• Çocuk grubu İngilizce kursu toplam ücreti 600 TL dir. 3 X 200 TL şeklide 3 taksitte ödenebilir.

• Genel İngilizce kurslarımıza ise lise ve sonrası herkes seviyesine göre katılabilir. İleri seviyeden başlamak isteyip seviyesini bilmeyen kursiyerlere seviye tespit sınavı yapılır.

• Genel İngilizce kurslarımız 12 hafta sürmektedir. Haftada 2 gün 5 (3+2) saat olmaktadır.

• Genel İngilizce kurslarımız Pazartesi-Çarşamba Akşam, Salı-Perşembe Akşam, Cumartesi-Pazar Sabah ve Cumartesi-Pazar Öğle olmak üzere 4 alternatif programdan oluşmaktadır. Size en uygun programlardan bir tanesini seçebilirsiniz.

• Genel İngilizce kursu toplam ücreti 900 TL dir. 3 X 300 TL şeklinde 3 taksitte ödenebilir.

• YDS/YÖKDİL kursuna dil seviyesi en az B2 olanlar katılabilir. Daha düşük seviyede olanların katılması ders hocamızın onayına bağlıdır. İlk kurs gününde hocamız seviye sınavı yaparak dil seviyesi uygun olan kursiyerlerle kursa devam etmektedir.

• YDS/YÖKDİL kursu 20 hafta sürmektedir. Haftada 2 gün 6 (3+3) saat olmaktadır.

• YDS/YÖKDİL kursu toplam ücreti 2000 TL dir. 5 taksitte (5 X 400 TL) ödenebilir.

• Kursumuza kayıt olan kursiyerler, 2. hafta dersler başladıktan sonra kursu bırakamazlar ve kursun toplam ücretini ödemek zorundadırlar.

• Yalnızca kurs başlamadan veya kurs başladıktan sonraki 1 hafta içinde kursu bırakmak isteyen kursiyerlerin kayıtları silinir.

• İlk taksit ödemeleri kurslar başladığında banka hesabımıza yapılmaktadır. Kayıt sırasında ödeme yapılmamaktadır.

• Kayıt için merkezimize gelmeniz gerekmektedir. Telefon veya e-posta ile kayıt yapılmamaktadır

Yüz Yüze Genel İngilizce ve YDS kurs kayıtlarımız başlamıştır.