Çocuk İhmal ve İstismarı Konferansı Gerçekleştirildi

Ana Sayfa >Haberler >Çocuk İhmal ve İstismarı Konferansı Gerçekleştirildi
25May

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Sesiniz Biziz Topluluğu tarafından düzenlenen “Çocuk İhmal ve İstismarı” Konferansı, konuşmacı olarak İstanbul eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kahraman Eroğlu’nun katılımıyla, ÇAKÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan topluluk akademik danışmanı ve ÇAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Azize Serap Tunçer konuşmasında, organizasyonda emeği geçen topluluk üyelerine ve süreci yöneten rektörlük birimlerine teşekkür etti. Tunçer’in ardından ise kürsüye ÇAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Özkan çıktı. Özkan konuşmasında, Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından son yıllarda gerçekleştirilen bazı önemli faaliyetlere değinirken fakültenin gelecek hedefleri hakkında da kısa bilgiler verdi.

Özkan’ın konuşmasını sonlandırmasından sonra, şu an Medipol Üniversitesi’nde derslere de girmekte olan İstanbul eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kahraman Eroğlu, “Çocuk İhmal ve İstismarı” konulu konferansını vermek üzere kürsüye çıktı. Eroğlu sunumunda, çocuk suçları üzerine mahkemelerde yaptığı bilirkişilik örnekleri ve İstanbul Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yaptığı dönemden derlediği örnek vakalar ve bunların çözüm süreçlerine ilişkin önemli bilgiler aktardı.

Konferans toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

ÇAKÜ’de 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” Eğitimi Gerçekleştirildi

Çerkeş MYO Kadrosu Çerkeş’te İlk Toplantısını Gerçekleştirdi