Uluslararası Öğrenciler

Uluslararası öğrenci kabulünde oransal yükselişi ile Türkiye’deki üniversiteler arasında zirvede bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından düzenlenen sosyal etkinlik.

ÇAKÜ, Kapılarını Dünyayı Açtı

Uluslararasılaşma stratejisiyle dünyaya açılan ÇAKÜ, bu hedefle uluslararası öğrenci sayısını hızla artırarak 3400 uluslararası öğrenci sayısına ulaştı. Bu öğrencilerini festival havasında düzenlenen bir etkinlikte buluşturdu.

Uluyazı Kampüsü Spor Salonunda 34 ayrı ülkeden 3400’ü aşkın öğrencinin katılımı ile düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Kültür Gecesi”, ülkelerin tanıtımı gerçekleştirildi.

İlgili Sayfalar

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Uluslararası Öğrencilerimiz

ÇAKÜ Bir Yudum Anadolu Efsanesi Halkoyunları Topluluğu izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Ürdün, Filistin, Cibuti, Somali, Gambiya, Sudan, Irak, Kosova ve Malili öğrencilerin yöresel kıyafetleri ile yaptıkları gösteriler salondaki coşkuyu doruğa çıkardı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi SİZİ BEKLİYOR her yönüyle