KAMUOYUNA DUYURUDUR

Anasayfa >Haberler >KAMUOYUNA DUYURUDUR
04Nis

Bilimsel düşüncenin ve hür vicdanın sesi Üniversiteler olarak, son zamanlarda millet iradesini yok sayan açıklama ve bildirilere karşı bir açıklama yapmak zarureti doğmuştur.

Kadim bir medeniyetin bayraktarlığını yapan ve yapmaya devam eden, dünyaya söyleyecek sözü ve teklifleri olan, insanlığın varoluşundan bu yana mevcudiyetini devam ettiren batıla karşı hakkı savunan bir milletin fertleriyiz.

Batılı hak bilen, süfli menfaatlerini her türlü değerin üzerinde tutan, vahşetin, zulmün, kültürel ve ekonomik baskıcılığın öncüsü olan sapkın bir  “tek dişi kalmış medeniyetin” tasallutu altındayız.

Bu çerçevede son zamanlarda hedefi belirli olan emekli asker bildirilerinin ve buna eşlik eden basın saldırılarının namlusu Türk Demokrasisine ve millet iradesine yönelmiştir.

Biz, burada, halkın iradesine, hak ve hakikate aşık bir kadro olarak;

Devletimizin, milletimizin, demokrasimizin yanında olduğumuzu beyan ediyor, eski Türkiye’nin kuburundan çıkmış sapkın, ben bilirimci, baskıcı açıklama ve bildirileri lanetliyoruz.

Saygı ile kamuoyuna duyururuz.

KAMUOYUNA DUYURUDUR
Sonraki Haber