Güzel Sanatlar Fakültesi Ümran Safter`i Ağırladı

Ana Sayfa >Haberler >Güzel Sanatlar Fakültesi Ümran Safter`i Ağırladı
10Ara
2019

Medya ve Girşimcilik Topluluğu’nun misafiri olarak Çankırı’ya gelen ve “Kadın Olmanın Günahı” belgeseli için topluluk üyeleriyle buluşan Çankırılı Yönetmen Ümran Safter, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

GSF Konferans Salonunda  geleceğin sinemacıları olacak öğrenciler ile buluşan Safter, konuşmasına sinemaya ve yönetmenliğe uzanan yolda geçirdiği süreçleri anlatarak başladı. Çalıştığı televizyon kanalları, sinemaya giriş süreci ve çektiği belgeselleri dinleyicilere aktaran Safter, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Türkiye’de belgesel yapımcılığı ile ilgili yaşadığı zorlukları öğrencilerle paylaşan Safter, genel düşüncenin aksine kadın olmasının kendisine negatif bir unsur oluşturmadığı söyledi. Safter, kurmaca – uyarlama film alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yapmaları gerekenler hakkında da bilgiler verdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Ümran Safter`i AğırladıGüzel Sanatlar Fakültesi Ümran Safter`i AğırladıGüzel Sanatlar Fakültesi Ümran Safter`i AğırladıGüzel Sanatlar Fakültesi Ümran Safter`i Ağırladı
Sonraki Haber

Felsefe ve Mitoloji Konferansı Gerçekleştirildi

Önceki Haber

60 Saniye Empati 60 Sene Sempati Etkinliği Gerçekleştirildi