Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Design Week Turkey’de

Ana Sayfa >Haberler >Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Design Week Turkey’de
15Kas
2019

Çankırı Karatekin Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında, bu yıl dördüncüsü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Design Week Turkey’e katılım sağladı. Organizasyonda stant ve tematik sergi alanı ile yer alan Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nden Öğr. Gör. Zeynep Kahraman ile öğrencilerimiz Deniz Altunbulak ve Hasret Ceren Sağır tarafından üniversite ve bölüm tanıtımı yapıldı.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı tasarım etkinliği olan Design Week Turkey, düzenlendiği ilk günden beri tüm yaratıcı endüstrileri yurt içinden ve yurt dışından katılımcılarla birlikte tüm tasarım disiplinleri ve yaklaşımlarında inovasyon ve teknoloji ile entegre, başarılı çağdaş projelerle gün yüzüne çıkarmaktadır. Etkinlikte markalar tasarımcılarla ortak projeler geliştirme şansına sahip olabilmekte, üniversiteler diğer kurumlarla iş birliği imkânı yakalayabilmektedir.

 

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Design Week Turkey’deModa ve Tekstil Tasarımı Bölümü Design Week Turkey’deModa ve Tekstil Tasarımı Bölümü Design Week Turkey’deModa ve Tekstil Tasarımı Bölümü Design Week Turkey’de
Sonraki Haber

Benim Kulübüm Yeşilay Projesi Gerçekleştirildi

Önceki Haber

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Teknik Gezi