Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’da

Ana Sayfa >Haberler >Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’da
26Mar
2019

Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden Dr. Öğr. Üye. Arzu EVECEN rehberliğinde bölümümüz Öğrt. Elm. Zuhal ÖKTEM ile dördüncü sınıf öğrencilerinin katıldığı Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul (MBFWI),  19-22 Mart arası Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

Çiğdem Akın, Murat Aytulum, Hemington, Şebnem Günay, Giray Sepin, Meltem Özbek, Özgür Mansur, Özlem Süer, Ezra Tuba, Ceren Ocak, Exouise, Belma Özdemir, Tuba Ergin, Önder Özkan Kadir Kılıç, Gülçin Çengel, Climber gibi yaratıcı ve yenilikçi moda tasarımcılarının ve moda markalarının yer aldığı etkinlikte öğrencilerimiz, Runway, Mini-Runway, Backstage ve Studio alanlarında gönüllü olarak aktif görev aldı.

Ayrıca “Data ve Teknoloji Modaya Nasıl Yön Veriyor?” ile “Türk Moda Fotoğrafçılığı” konferanslarına katılan öğrenci ve öğretim elemanlarımız modacı Arzu Kaprol, modacı Özlem Süer, moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz, moda fotoğrafçısı Koray Birand gibi sektörün önde gelen isimleri ile tanışma ve ilerideki hedeflerine yönelik ipuçları elde etme imkânı buldular.

 

Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’daÖğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Fashion Week İstanbul’da
Sonraki Haber

Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerinden Ankara’ya Teknik Gezi

Önceki Haber

Rektör Ayrancı Öğrencilerin Talebine Kayıtsız Kalmadı