ÇAKÜ Global Hareketlilik Ağına Üç Kıtadan Altı Ayrı Üniversiteyi Daha Ekledi

Ana Sayfa >Haberler >ÇAKÜ Global Hareketlilik Ağına Üç Kıtadan Altı Ayrı Üniversiteyi Daha Ekledi
27Eyl

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, uluslararasılaşma stratejisi çerçevesinde koymuş oldukları hedeflerin kısa süre içerisinde gerçekleşiyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Çiftçi; bir hafta içerisinde 3 farklı kıtadan: Avrupa’dan Bulgaristan- Higher School of Security and Economics ve Moldova’dan Technical University of Moldova, Asya’dan Göney Kore Chonnam National University, Hindistan’dan Management Development Institute (MDI), Filipinler’den Cebu Technological ve University, Afrika’dan Cezayir’den National Polytechnic School of Oran (ENP d`Oran) üniversiteleri ile Erasmus ve uluslararası protokoller imzaladı.

ÇAKÜ Uluslararası İlişkiler Ofis Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şuayip Turan’da ÇAKÜ’nün uluslararasılaşması ve yapılan çalışmaların projeye dönüşmesi için Uluslararası Ofis Başkanlığı olarak tüm güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Rektör Çiftçi; Türkiye’nin ve Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin isminin yedi kıtada duyulması ve bilimsel hayata katkı sunmasını hedeflediklerini ve bu doğrultuda ekip olarak gece gündüz çalıştıklarını belirterek bu sürece katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

ÇAKÜ Global Hareketlilik Ağına Üç Kıtadan Altı Ayrı Üniversiteyi Daha EklediÇAKÜ Global Hareketlilik Ağına Üç Kıtadan Altı Ayrı Üniversiteyi Daha Ekledi

İLMAR (İlmi Ve Metodolojik Araştırmalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Çiftçi’ yi Ziyaret Etti

ÇAKÜ’de Tüm Personele “İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” Veriliyor