Ana Sayfa >Haberler >Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Tarafından Geliştirilen Erasmus Web Uygulamasının Tanıtımı Yapıldı
29Tem

Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen Erasmus Web Uygulaması, üniversitenin Erasmus Koordinatörlüğü personeline tanıtıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, uygulama detaylı bir şekilde ele alındı ve koordinatörlük personeline sunuldu.

Yeni geliştirilen web uygulamasının öne çıkan özellikleri arasında hareketlilik takvimi, duyuru takibi, istatistikler, deneyimler, ilanlar ve projeler bulunmaktadır. Bu özellikler, Erasmus süreçlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayacaktır.

Uygulama, Erasmus programı kapsamındaki faaliyetlerin dijital ortamda takibini kolaylaştırarak hem öğrenciler hem de personel için süreçleri daha şeffaf ve erişilebilir hale getirmeyi amaçlamaktadır. Bu girişim, üniversitenin uluslararasılaşma hamlelerine önemli bir teknolojik destek sağlayacaktır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı`nın bu çalışması, üniversitenin dijital dönüşüm hedefleri doğrultusunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Ek olarak, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından, söz konusu Erasmus Web Uygulamasının ÇAKÜ Mobil uygulamasına entegrasyonu için altyapı çalışmaları da tamamlandı, bu yeni özelliğin kısa süre içerisinde ÇAKÜ Mobil uygulaması kullanıcılarının hizmetine sunulması planlanmaktadır. Bu entegrasyon, öğrencilerin ve personelin Erasmus süreçlerine mobil cihazlar üzerinden de erişim sağlayarak, kullanım kolaylığını ve erişilebilirliği artıracaktır.

ÇAKÜ Kûfi Tarzı ve Hat Sanatı Mirasımız Modern Tasarım ile Günümüze Taşınıyor

TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Özcan Erel’den ÇAKÜ’ye ziyaret