Ana Sayfa >Haberler >ÇAKÜ Kalite Kurulu Şubat Ayı Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi
24Şub

Üniversitemiz Kalite Kurulu şubat ayı ”Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlık Toplantısı” Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş ve Kalite Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 31 Mart 2022 tarihine kadar Yüksek Öğretim Kalite Kurulu’na (YÖKAK) sunulacak Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlıkları değerlendirildi.

Toplantıda; “Liderlik, Yönetim ve Kalite”, “Eğitim ve Öğretim”, “Araştırma ve Geliştirme” ve “Toplumsal Katkı” başlıklarında 2021 yılında Üniversitemizde kalite güvencesinin sağlanmasına yönelik faaliyetlerin değerlendirilmesi temelinde oluşturulacak rapora ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca Üniversitemiz Kalite Komisyonu’nun 2022 yılında gerçekleştireceği faaliyet takvimi değerlendirildi.

ÇAKÜ’den Ormancılıkta Yapay Zekânın Kullanımına İlişkin İki Önemli Bildiri

ÇAKÜ Heyeti BATIKAF 2022 Hazırlık Çalıştayına Katıldı