Üniversitemizden Duyurular

Hadis Akademi Kursu Başladı

Ana Sayfa >Hadis Akademi Kursu Başladı

Üniversitemiz Darülhadis İslami Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından İslami İlimler Fakültesi öğrencilerimize yönelik Hadis Akademi Kursu açılmıştır. Arapça, tefsir, hadis, fıkıh, kelam gibi temel İslami ilimlerde ilerlemek isteyen öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla başlatılan Hadis Akademi Kursunda, mülakat neticesinde belirlenen toplam 40 öğrenci eğitim almaktadır. Kurs, hafta içi ve hafta sonu 2 şubeden olmak üzere toplamada 4 kurstan oluşmaktadır. Her bir kur, 10 hafta devam edecektir. İlk 2 kurda Arapça, diğer kurlarda ise; tefsir, hadis, fıkıh, kelam dersleri ağırlıklı bir müfredat uygulanacaktır.

Hadis Akademi Kursu BaşladıHadis Akademi Kursu BaşladıHadis Akademi Kursu BaşladıHadis Akademi Kursu BaşladıHadis Akademi Kursu Başladı