Üniversitemizden Akademik Faaliyetler

Öğretim Üyemizden Etkileşimli İletişim Semineri

Ana Sayfa >Öğretim Üyemizden Etkileşimli İletişim Semineri

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Öğretim Üyesi Seval Kasımoğlu tarafından Çankırı Şehit Uğur Hiçyılmaz Anaokulu`nda velilere yönelik “Etkileşimli İletişim Semineri” verildi. Seminerde, okul öncesi dönemde çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmanın önemi üzerinde duran Kasımoğlu, çocukların aileleriyle yürütmesi gereken bir etkinlik alanı olarak ele alınan okumanın, çocuğun bütün yaşamını etkileyen önemli bir unsur olduğunun altı çizdi. Kasımoğlu ayrıca, okumanın çocuğun ve ailenin hayatı açısından ne denli önemli olduğunu da istatistiksel çalışmalarla desteklenmiş çeşitli örneklerle katılımcılara anlattı.

Öğretim Üyemizden Etkileşimli İletişim SemineriÖğretim Üyemizden Etkileşimli İletişim SemineriÖğretim Üyemizden Etkileşimli İletişim Semineri