KUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret Dersi

Ana Sayfa >Haberler >KUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret Dersi
10Ara
2018

Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Selma Karabaş sorumluluğunda yürütülen “Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi” dersine Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Çankırı İl Müdürü M. Oral Taşçı davet edildi.

Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencilerine seslenen Taşçı, Uluslararası Ticaret Bölümünün gelecek vaat ettiğini ve mutlaka ikinci bir yabancı dil öğreniminin gerekli olduğunu belirtti. Öğrencilere KUZKA ve Kalkınma Ajanslarının çalışma prensibi ile Yatırım Teşvikleri konusunda detaylı bilgiler aktaran Taşçı, kendi kariyer hikayesini de öğrencilerle paylaştı. Yurtdışında eğitim alan ve Türkiye’nin en büyük ilk 100 şirketleri listesinde yer alan önemli firmalarda Endüstri Mühendisi olarak sekiz yıllık çalışma tecrübesi olan, çift Yüksek Lisansı bulunan ve Yönetim Organizasyon alanında Doktora yapmakta olan M. Oral Taşçı, tedarik zincirinin işleyişi ve süreçleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Öte yandan; lojistik yönetiminin önemi ve sorunları hakkında da bilgiler veren Taşçı, öğrencilerin sorularını cevaplandırarak, Üniversitede öğrencilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu ve Üniversite Yönetimi ile işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bu bağlamda Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan Ayrancı’ya ve birlikte projeler yürüttükleri değerli Öğretim Üyelerine teşekkür eden Taşçı’ya, program sonunda Dr. Öğretim Üyesi Selma Karabaş tarafından Üniversite adına tuz lambası hediye edildi.

KUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret DersiKUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret DersiKUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret DersiKUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret DersiKUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret DersiKUZKA Çankırı İl Müdüründen Öğrencilere Ticaret Dersi
Sonraki Haber

Türkiye Kızak Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nda

Önceki Haber

ÇAKÜ Öğrencilerinden Samsun Serbest Bölge Müdürlüğü Teknik Gezi