ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı

Ana Sayfa >Haberler >ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı
12Eki
2017

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü ile ÇAKÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Şehitleri Anma Tırmanışı gerçekleştirildi. Ilgaz Dağlarında yer alan 2546 metre rakımlı Küçük Hacet Tepesine yapılan tırmanışın sonunda, zirvede Ay Yıldızlı bayrağımız açılarak İstiklâl Marşımız okundu.

Mülayim Yaylasından başlayarak takribi 3 buçuk saat süren tırmanış, 15 kilometrelik zorlu parkurun ardından Küçük Hacet Tepesinde sona erdi. Öğrenciler, zorlu şartlarda vatani görevini yerine getiren askerlerimizi biraz da olsa anlayabilme ve Şehitlerimize olan vefa borcunu göstermek için bu yürüyüşü düzenlediklerini dile getirdi.

Tırmanışın sonunda kısa bir konuşma yapan Spor Şube Müdürü Salih Özkan “Öğrenci odaklı üniversite anlayışımızla faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu faaliyetleri yapmamız için tüm imkânları sağlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ayrancı’ya da ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özkan’ın ardından konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Yüksel Kol “Şehitlerimizi anmak adına çıktığımız bu zorlu parkurda güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik. Askerlerimizin vermiş olduğu zorlu mücadeleyi anlamak açısından, bir nebze olsun bizler de o duyguyu yaşamış olduk. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. Başta rektör hocamız Sayın Hasan Ayrancı’ya, ardından Spor Müdürümüz Salih Özkan hocama ve diğer tüm burada bizleri koordine eden hocalarımıza çok teşekkür ederim. Öğrenci arkadaşlarımızın da bu zorlu tırmanışta göstermiş oldukları azimlerinden dolayı tebrik ederim.“ dedi.

 

 

ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı ÇAKÜ Öğrencilerinden Şehitleri Anma Tırmanışı
Sonraki Haber

Üniversite Adayı Öğrenciler Uluyazı Kampüsünü Gezdi

Önceki Haber

Rektör Ayrancı Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız’ı Ziyaret Etti