Rektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul Etti

Ana Sayfa >Haberler >Rektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul Etti
28Şub
2018

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı Erasmus+ KA107 Personel Hareketliliği kapsamında Sudan, Azerbaycan ve Tacikistan Devlet Üniversiteleri personellerinden oluşan heyeti kabul etti.

ÇAKÜ Uluslararası Ofisi yöneticilerinin de eşlik ettiği ve Sudan Al Zaim Alazhari Üniversitesi, Azerbaycan’ın Nahçivan Özerk bölgesinde yerleşik olan Nahçivan Devlet Üniversitesi ve Tacikistan’ın Başkenti Duşanbe’deki Lomonosov Moscow Devlet Üniversitesinden akademisyen ve idarecilerin bulunduğu kabulde konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı ziyaretten duyduğu memnuniyeti iade etti.

Rektör Ayrancı “Biz globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen bir üniversite olarak şu anda Sudan ve Cibuti ile olan iyi ilişkilerimizi ve ikili anlaşmalarımızı sürdürüyor ve her iki ülke üniversiteleri ile karşılıklı akademik, bilimsel, öğrenci değişimi ve 2+2 eğitim anlaşmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Şimdi Afrika ülkeleriyle sürdürdüğümüz bu ortak çalışmaları Türk Cumhuriyetleri ve diğer Avrupa ülkeleri ile de hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızın yürüttüğü çalışmalar ve ikili temaslarımız devam ediyor. Özellikle iki devlet tek millet olarak varlığımızı devam ettirdiğimiz Azerbaycan ile ortak çalışmalara hız vermek istiyoruz” dedi.

Heyette bulunan misafirlerde Çankırı’da ve Çankırı Karatekin Üniversitesinde bulunmaktan çok memnun olduklarını ifade ederek, Çankırı Karatekin Üniversitesinin teknik ve fiziki yapısını çok beğendiklerini ve akademik anlamda girdikleri derslerin ve idari çalışma sistemini çok başarılı bulduklarını söylediler.

Rektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul EttiRektör Ayrancı Üç Ülkeden Gelen Erasmus+KA107 Proje Heyetini Kabul Etti
Sonraki Haber

Osmanlı Yönetimi Altında Sevakin Adası Konferansı Gerçekleştirildi

Önceki Haber

Üç Ülkeden Erasmus+ KA107 Proje Misafirlerimiz Var