2018- ÖSYS ile Üniversitemize Yerleşen Adaylarının Kayıt İşlemleri

ÜNİVERSİTE E-KAYIT

Üniversitemize 2018-ÖSYS ile yerleşen aday 03 – 05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/ adresine E-Devlet şifresiyle girerek ‘e-Hizmetler’ sekmesinden açacağı sayfanın sonunda yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altındaki ‘Üniversite E- Kayıt’ sekmesinden kayıt işlemlerini yaparak kayıt yaptırdığına dair belgeyi de alabilirler. Bu yöntemle kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin Üniversitemize kayıtlarla ilgili olarak gelmelerine veya herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur. (Yapraklı Meslek Yüksekokulu “Özel Güvenlik ve Koruma” Programı ile Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “İlk ve Acil Yardım” Programına yerleşen adaylar bu yöntemi kullanamazlar.)

E-Devlet şifresi almamış olan aday en yakın PTT şubesinden nüfus cüzdanı ile şahsen müracaat ederek alabilirsiniz.

Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

ÜNİVERSİTEMİZE ŞAHSEN MÜRACAAT İLE KAYIT YERİ VE TARİHLERİ

“Üniversite E-Kayıt” yöntemiyle kayıt yapamayan adaylar kayıtlarını 03 – 07 Eylül 2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen takvim dâhilinde belirtilen adreslere şahsen başvurarak yaptırabilirler.  Şahsen başvurular için kayıt takvimi.

ŞAHSEN MÜRACAAT İLE KAYITTA İSTENECEK BELGELER

Lise diploması ile,

Yapraklı Meslek Yüksekokulu “Özel Güvenlik ve Koruma” Programına yerleşen adaylar; tam teşekküllü hastaneden "Özel Güvenlik Görevlisi Olur" ibareli sağlık raporu ve e-devlet veya adli makamlardan alınan “adli sicil kaydı” ile, (bakınızlar 744)

Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “İlk ve Acil Yardım” Programına yerleşen adaylar;  “Devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.) belgeleyen raporla, (bakınızlar 233)”  şahsen müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler.

ÖNEMLİ TARİHLER.

17 - 20 Eylül 2018

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri ve Ders Kayıtları

17 - 23 Eylül 2018

Danışman Onayı

24 Eylül 2018

DERSLERİN BAŞLAMASI

24 Eylül 2018

Öğrenci Sayısı Yeterli Olmayan SECMELİ Derslerin/Şubelerin Kapatılması

25 Eylül 2018 (Saat 10.00)

"İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı"  Öğrenci Seçme Sınavı

28 Eylül 2018 (Saat 10.00)

“Zorunlu Yabancı Dil Dersleri" için Muafiyet Sınavı, "Seçmeli ve Mesleki Yabancı Dil Dersleri" için Yeterlilik Sınavı

İsteğe Bağlı/Zorunlu Hazırlık Sınıfı için ayrıntılı bilgiye http://udom.karatekin.edu.tr/zorunlu-hazirlik-sinifi-muafiyet-sinavi-ve-iste%C4%9Fe-ba%C4%9Fli-hazirlik-sinifi-o%C4%9Frenci-secme-sinavi-16679-duyurusu.karatekin adresinden ulaşabilirsiniz.

Üniversitemizde eğitiminiz süresince dil seviyenizi en üst düzeye çıkarabilmek için Dil Öğrenme Merkezini eğitim alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye http://udom.karatekin.edu.tr/tanitim-brosuru-8293-sayfasi.karatekin adresinden ulaşabilirsiniz.