2019 - 2020 Akademik Yılı Güz / Güz+Bahar Dönemleri GİDEN Öğrenci Farabi Başvuru Sonuçları ve Hazırlanacak Olan 2. Aşama Belgeleri

• 2019 - 2020 Akademik Yılı GİDEN Öğrenci Farabi Başvuru sonuçları için tıklayınız.
  • ÇAKÜ Farabi Birim ve Bölüm Koordinatörleri için tıklayınız.

HAZIRLANACAK OLAN 2. AŞAMA BELGELERİ

(Son Teslim Tarihi 10 Mayıs 2019 Cuma)

• 6.) Öğrenci Belgesi (2 Adet - Öğrenci İşlerinden alınacak)

⇒ Yukarıdaki İstenilen Belgelerin Örnek Dolduruluşlarını görmek için tıklayınız.

» NOT: Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerimiz İstenilen Tüm Belgeleri; Bilgisayar ortamında doldurup, Bölüm Koordinatörüne onaylatılmış bir şekilde en geç 10 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Farabi Ofisimize şahsen teslim edeceklerdir. Bu tarihe kadar teslim edilmeyen başvurular geçersiz sayılacak ve Feragat Dilekçeleri alınacaktır..!

• Feragat Dilekçesi için tıklayınız.
  • (Çeşitli nedenlerle Farabi Değişim Programı hakkından vazgeçilmesi durumunda doldurularak, Farabi Ofisimize teslim edilecektir..!)