2020 KPSS Lisans Sınavı Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı

2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans (KPSS Lisans) COVID-19 pandemisi nedeniyle tüm Türkiye`de olduğu gibi Çankırı`da da oldukça titiz bir şekilde yürütülmüştür. Tüm sınav merkezleri sınav öncesi ve sonrasında dezenfekte edilmiştir. Adaylar, hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun olarak binalara alınmıştır. Çankırı Koordinatörlüğü olarak, Devletimiz tüm kurumlarıyla yapılan hazırlıklar ve sınav süresince görevli personel ile KPSS sınavını başarılı bir şekilde tamamladığımızı bildiririz. Toplam 2 bin 894 öğrencinin katıldığı 2020-KPSS Lisans ilk oturumu (Genel Yetenek-Genel Kültür), 06 Eylül 2020 Pazar sabahı 9 merkezde 397 görevli tarafından tamamlanmıştır. 06 Eylül 2020 Pazar öğleden sonra 863 öğrencinin katıldığı 2020-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) ikinci oturumu, 4 merkezde 109 görevli tarafından yürütülerek,  2020 KPSS Lisans sorunsuz bir şekilde güvenle tamamlanmıştır.