Anasayfa >Haberler >Çankırı Basını “ Rektör Ayrancı Çankırı Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdırdı”
13Oca

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çankırı’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ayrancı’ya her zaman olduğu gibi kendilerini bu özel günde de unutmayan gazeteciler teşekkür etti.

Toplantı sonrası basına yansıyanlar;

Anadolu’ya Tercüman Gazetesi, “Rektör Ayrancı Çankırı Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdırdı”  manşeti ile çıktı.

Gazete haberinde Rektör Ayrancı’nın üç yıl gibi kısa bir süre içerisinde açtığınız fakülteler, programlar, enstitüler, araştırma merkezleri, meslek yüksekokulları ve Teknokent ile Çankırı tarihine adınızı altın harflerle yazdırdı. Bu şehir bunu unutmayacaktır. Teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Diğer gazete ve internet haber siteleri de manşetten verdikleri haberde Rektör Ayrancı’nın Çankırı basınına verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ederek yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

Çankırı Postası Haber Sitesi ise Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ayrancı’nın Türk profesörler Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci`nin kurucusu olduğu BioNTech ile Pfizer`in geliştirdiği corona virüsü aşısının dahi rahatlıkla saklanabileceği depolama koşullarına Çankırı Karatekin Üniversitesinin sahip olduğu açıklamalarını özel haber ile okuyucularına duyurdu.

Sonraki Haber

Sağlık Bilimleri Fakültesi Büyümeye Devam Ediyor