Kalite Yönetimi: Yöntem ve Araçları Eğitimi Gerçekleştirildi

Çankırı Karatekin Üniversitesi akademik personeline; eğitim-öğretim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetleri ile idari hizmetlerinin “kalite geliştirme” çalışmaları kapsamında, Dr. Öğretim Üyesi Pembe Güçlü tarafından “Kalite Yönetimi: Yöntem ve Araçları” eğitimi verildi.

Eğitim öncesi bir konuşma yapan Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Öner, 2017 yılından itibaren kalite çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve YÖKAK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından yapılan toplantılara da eksiksiz katılım gösterdiklerini belirtti. Öner ayrıca, bu toplantıların değerlendirilmeleri neticesinde, akademik personele yönelik kalite çalışmalarında doğru adımları atmak adına, bu eğitimlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.