Lisansüstü Öğrenci Alımı Sınavı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Anasayfa >Haberler >Lisansüstü Öğrenci Alımı Sınavı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
12Şub

Çankırı Karatekin Üniversitesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımı sınavı katılımın yoğun olması sebebiyle ek önlemler alınarak pandemi kurallarına uygun ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri, Fen Bilimleri ve Güzel Sanatlar Enstitülerinde eş zamanlı yapılan sınavlarda katılımcılar açık havada sınav sıralarını bekledi. HES kodu ile sınav salonlarına alınan adaylar için hijyen, maske ve mesafe kurallarına ilave önlemler de alındı.

Bilim sınavlarının sonuçları ilgili enstitü sayfalarında 17 Şubat 2021 tarihinde ilan edilecek olup, kesin kayıtlar 19-22 Şubat 2021 tarihleri arasında kesin kayıt hakkı kazanan asıl adaylarca online olarak enstitü e-posta adreslerinden yapılacaktır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü (sbe@karatekin.edu.tr)

Sağlık Bilimleri Enstitüsü (sagbilens@karatekin.edu.tr)

Fen Bilimleri Enstitüsü (fbe@karatekin.edu.tr)

Güzel Sanatlar Enstitüsü (gse@karatekin.edu.tr)