Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Tamamlandı

Anasayfa >Haberler >Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Tamamlandı
05Nis

Çankırı ÖSYM Koordinatörlüğü tarafından COVID-19 Pandemi nedeniyle bu yıl gerçekleşen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ), her yerde olduğu gibi Çankırı`da da oldukça titiz bir şekilde yürütülmüştür. Tüm sınav merkezleri sınav öncesi ve sonrasında dezenfekte edilmiştir. Adaylar, hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarını uygun olarak binalara alınmıştır. Çankırı Koordinatörlüğü olarak Devletimiz tüm kurumlarıyla yapılan hazırlıklarla, sınav süresince görev alan personel ile 2021-MSÜ Sınavı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Çankırı ilimizde 2021-MSÜ Sınavı, 04 Nisan 2021 Pazar günü, 1057 öğrencinin 6 merkezde katılımı ile 184 görevli tarafından yürütülerek, sorunsuz bir şekilde güvenle tamamlanmıştır.

Sonraki Haber

Covid 19 Salgında Yeni Dalga Endişesi, Çankırı İli Özelinde Artış Sebepleri ve Çözüm Önerileri Rehber Kitapçığı Yayınladı

Önceki Haber

KAMUOYUNA DUYURUDUR