nurioner@karatekin.edu.tr

M. Nuri ÖNER

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Kısa Özgeçmiş

01.08.1972 tarihinde Konya´da doğdu. 1990 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü´nden 1994 yılında "Orman Mühendisi" ünvanıyla mezun oldu. Aynı yıl Dumlupınar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Ağaç Malzeme Eğitimi bilim Dalında Yüksek Lisansa başladı ve bu programı 1996 yılında tamamladı. 06.02.1997 tarihinde Ankara Üniversitesi Çankırı Orman Fakültesinde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Orman Mühendisliği Anabilim Dalı´nda Silvikültür Doktora Programına girerek 2001 yılında "Doktor" ünvanını almaya hak kazandı. 2004 yılında "Yardımcı Doçent" kadrosuna atanan Nuri ÖNER, Ekim 2011´de Üniversite Doçenti ünvanını almıştır. Halen Çankırı Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Silvikültür Anabilim Dalı´nda Öğretim Üyesi olarak görev yapan Nuri ÖNER; evli olup iki kız çocuğu babasıdır.

Sorumlu Olduğu Birimler

• Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu
  • Kalite Geliştirme Komisyonu
  • Eğitim Komisyonu
  • Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Yükseltilme Kriterleri Değerlendirme Komisyonu
  • Üniversitemizde Yabancı Uyruklu Personel Çalıştırılması ve Bir Üst Unvana Yükseltilmesi Komisyonu
  • Yabancı Öğrenci Kabul ve Yerleştirme Komisyonu

Diğer Görevler

• Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat ARI ve Prof. Dr. Ahmet ÖZCAN herhangi bir nedenle bulunmadığı takdirde ilgili birimlere vekâlet edilmesi ve Rektörlük Makamı tarafından verilen diğer görevler.