mari@karatekin.edu.tr

Murat ARI

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Kısa Özgeçmiş

Dr. Murat ARI, 1969 Çankırı doğumlu olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Çankırı’da tamamlamıştır. Lisans derecesini 1992 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi ODTÜ, Gaziantep Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur. 1999 yılında Yüksek Lisansını, Haziran 2004’te Doktora çalışmasını Gazi Üniversitesinde tamamlamıştır. Eylül-2011 de Üniversite Doçenti unvanı ve yetkisini alan, Dr. Arı Mart-2017 de Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde Profesör kadrosuna atanarak Üniversite Profesörü unvanını almıştır. Halen Çankırı Karatekin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Ana Bilim Dalı öğretim üyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcı olarak görevini sürdürmektedir.

Sorumlu Olduğu Birimler

• Engelli Öğrenci Birimi
  • Enformatik Bölümü Başkanlığı
  • Etik Kurulu Başkanlığı
  • Çankırı Karatekin Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Diğer Görevler

• Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhammed Nuri ÖNER ve Prof. Dr. Ahmet ÖZCAN herhangi bir nedenle bulunmadığı takdirde ilgili birimlere vekâlet edilmesi ve Rektörlük Makamı tarafından verilen diğer görevler.