Anasayfa >Haberler >Rektör Çiftçi Başsavcı Mustafa Çakmak ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Bay’ı Ziyaret Etti
09Haz

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Bay’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde,  adaletin tesisi için çalışan yargı mensuplarının yaptıkları görevin temel hak ve özgürlükler için önemi vurgulandı.

Ayrıca, ÇAKÜ Hukuk Fakültesi ve Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulunun Çankırı ve adalet sistemine getireceği katma değerler ve bu okulda öğrenim gören öğrencilerin istihdam alanlarının genişletilmesi yönünde yapılacak çalışmalar ile öğrencilere Çankırı özelinde deneyim kazandıracak uygulama ve staj yapabilecekleri sahaların sağlanması ve araştırılması başlıkları üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi.

Sonraki Haber

Rektör Çiftçi’nin Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor

Önceki Haber

ÇAKÜ Türkiyat Enstitüsü 2021 Yunus Emre ve Ahi Evran Yılı Etkinliklerinde Fark Yaratacak