Anasayfa >Haberler >Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi, Mazbatasını YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç`ın Elinden Aldı
29Nis

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 21.04.2021 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 2021/203 nolu karar ile Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Harun Çiftçi’ ye mazbatası, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen törenle YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından verildi.

Rektör Çiftçi yaptığı açıklamada, bu önemli görevi kendisine tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a ve Yükseköğretim Kurulu üyelerine ve destek veren herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Harun Çiftçi, “ Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük Türkiye hedefleri doğrultusunda ve 2023 vizyonu ışığında bizlere tevdi ettiği bu önemli ve büyük sorumluluk isteyen görev süremiz boyunca, aldığımız bayrağı daha yükseğe taşımak için ekimizle birlikte daha çok gayret ve çalışma içerisinde olacağız. Bilgi üretiminin muhatabı üniversiteler ve akademik camialardır. Çankırı Karatekin Üniversitesi bilginin üretime dönüştüğü, bilimselliğin öne çıkarıldığı bir bilim yuvası olarak, yeni dönemde de Türkiye’nin saygın üniversitelerinden biri olmaya devam edecektir.” dedi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, mazbatasını verdiği Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi’ ye yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarı dileklerini iletti.

Sonraki Haber

Çankırı Karatekin Üniversitesinde Stratejik Plan Çalışmaları Başlatıldı