SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV ERTELEME DUYURUSU

Üniversitemize Rektörlük ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 5 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Görevlisi (Genel), 2 Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya TMY) olmak üzere toplam 8 adet Sürekli İşçi alımı için 24 Mart 2020 Salı günü yapılması planlanan sözlü sınavın tüm dünyada yaşanan olağanüstü süreçte küresel çapta yayılan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) ile ulusal düzeyde yürütülen mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı genelgeleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararları doğrultusunda Üniversitemiz Sürekli İşçi Alım Komisyonu tarafından söz konusu sınavın ertelenerek 9 Haziran 2020 tarihinde yapılmasına karar verilmiştir.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.