SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV HATIRLATMA DUYURUSU

Üniversitemiz Rektörlük ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 5 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Görevlisi (Genel), 2 Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya TMY) olmak üzere toplam 8 adet Sürekli İşçi alımı için yapılması planlanan ancak tüm dünyada yaşanan olağanüstü süreçte küresel çapta yayılan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) ile ulusal düzeyde yürütülen mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı genelgeleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararları doğrultusunda Üniversitemiz Sürekli İşçi Alım Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda ertelenen sözlü sınav; erteleme tarihi olan 9 Haziran 2020 tarihinde yapılacaktır.

17 Mart 2020 tarihli duyurumuz ile Asil olarak belirlenen adayların aşağıda belirtilen gün ve saatte Üniversitemiz Uluyazı Kampüsü Rektörlük Binası Senato Toplantı Odasında yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

Temizlik Görevlisi Asil Adaylar Sözlü Sınavı

09 Haziran 2020 – 10:00

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya TMY) Asil Adaylar Sözlü Sınavı

09 Haziran 2020 – 10:00

Güvenlik Görevlisi asil adaylar sözlü sınavı

09 Haziran 2020 – 14:00

*Şartları Taşımadığı Belirlenen veya Sınava Katılmayan Adayların Yerine Yedek Listeden Sözlü Sınav

10 Haziran 2020- 10:00

*Tüm adayların şartları sağlaması ve sınava katılmaları durumunda yapılmayacaktır.

Sözlü sınav sonucu kazananların listesi ve istenilen belgeler Üniversitemiz www.karatekin.edu.tr internet adresinde ayrıca duyurulacaktır.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

NOT: Mülakata girecek adayların nüfus cüzdanları ile birlikte belirtilen mülakat saatinden en az 30 dakika önce Üniversitemiz Uluyazı Kampüsü Rektörlük Binası önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.