Uluslararası Öğrenciler

2019 ve 2020 yılları uluslararası öğrenci kabulünde oransal yükselişi ile Türkiye’deki üniversiteler arasında zirvede bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından düzenlenen “Cibuti Kültür Günü”

ÇAKÜ, Dünyayı Bir Araya Getirdi

Yüzünü dünyaya dönen ÇAKÜ, bu hedefle yabancı öğrenci sayısını bir yılda 7 katına çıkarıp 1500 yabancı uyruklu öğrenci sayısına ulaştı. Bu öğrencilerini festival havasında düzenlenen bir etkinlikte buluşturdu.

Uluyazı Kampüsü Spor Salonunda 30 ayrı ülkeden 1500’i aşkın öğrencinin katılımı ile düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Kültür Gecesi”, ülkelerin tanıtımının gerçekleştirildiği sinevizyon gösterimi ile başladı.

Uluslararası Öğrencilerimiz

ÇAKÜ Bir Yudum Anadolu Efsanesi Halkoyunları Topluluğu izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Cibuti, Gambiya, Azerbaycan, Türkmenistan, Sudan, Irak, Kosova ve Malili öğrencilerin yöresel kıyafetleri ile yaptıkları gösteriler salondaki coşkuyu doruğa çıkardı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi SİZİ BEKLİYOR her yönüyle