Üniversitemizden Duyurular

Vocathlon University Temel Girişimcilik Kampı

Anasayfa >Vocathlon University Temel Girişimcilik Kampı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından geçtiğimiz yıl TR82 Bölgesi illerinde (Kastamonu, Çankırı ve Sinop) bulunan Üniversitelerin Meslek Yüksek Okullarında eğitimlerine devam eden gençlere yönelik olarak gerçekleştirilen Online Temel Girişimcilik Kampı etkinliğinin ikincisinin bu yıl “Vocathlon University Temel Girişimcilik Kampı” adıyla 10-13 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Etkinlik ile gençlerde girişimcilik kültürünün ve yaratıcı düşünme kabiliyetlerinin geliştirilmesi amaçlanmakta olup; etkinlik hakkında detaylı bilgiler ekte bulunan tanıtım broşüründe yer almaktadır. KUZKA ve University4Society iş birliğinde gerçekleştirilecek etkinlik ile gençlerin takım olarak çalışma ruhu, ekip kurmaktan iş fikri geliştirme ve etkili sunum yapmaya kadar birçok konuda eğitmen ve mentor desteği alarak iş fikirleri etrafında belirledikleri sorunlara yönelik nitelikli çözümler geliştirmeleri hedefleniyor. Ayrıca kamp sayesinde gençler, yalın kanvas, sorun analizi, iş fikri modelleme, müşteri odaklı değer önerisi oluşturabilme, gelir-gider yapısı kurgulama ve etkili sunum teknikleri gibi kazanımlar elde edebilecekler.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 10-13 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek girişimcilik kampında 4 gün boyunca girişimciliğin temellerini öğrenecek olan gençler, mentörler desteğinde hazırlayacakları projelerini jüriye beğendirmeyi başarırlarsa finale kalma şansı elde edecekler. Finale kalan ilk 3 takım arasına giren yarışmacılar ise University4Society’nin Ulusal Hızlandırma Programı’na katılma ve bölge dışında sürpriz bir üniversite teknokentine ziyaret hakkına sahip olacak.

Not: TR82 Bölgesi üniversitelerinin meslek yüksekokullarında öğrenim gören gençlerin katılacağı kamp için 4 Haziran 2021 tarihine kadar başvurular alınacak.

Vocathlon University Temel Girişimcilik Kampı Başvuru Formu Linki için tıklayınız

Vocathlon University Temel Girişimcilik Kampı