Üniversitemizden Duyurular

Ana Sayfa >Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/2) Gerçekleştirildi

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/2), Çankırı ÖSYM Koordinatörlüğü tarafından COVID-19 Pandemisi nedeniyle tüm Türkiye`de olduğu gibi Çankırı`da da oldukça titiz bir şekilde yürütülmüştür. Tüm sınav merkezleri sınav öncesi ve sonrasında dezenfekte edilmiştir. Adaylar, hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarını uygun olarak binalara alınmıştır. Çankırı Koordinatörlüğü olarak, Devletimiz tüm kurumlarıyla yapılan hazırlıklarla ve sınav süresince görev alan personel ile ALES başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Çankırı ilimizde 2020-ALES/2, 21 Şubat 2021 Pazar günü, 498 öğrencinin 4 merkezde katılımı ile 95 görevli tarafından yürütülerek sorunsuz bir şekilde güvenle tamamlanmıştır.