“Kültür Elçileri Çocuklar Projesi” Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi.

Ana Sayfa >Haberler > “Kültür Elçileri Çocuklar Projesi” Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi.
25Şub

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atatürk İlkokulu bünyesinde ``Kültür Elçileri Çocuklar`` projesi kapsamında İl Valisi Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katılımıyla söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşması kapsamında Okul Müdürü Ertuğrul Uyanık tarafından Atatürk İlkokulu bünyesinde eğitim gören öğrenci sayısını ve göçmen öğrencilerin eğitim öğretim hayatına uyum süreçlerine dair eğitim kurumu bünyesinde yapılan ve yapılacak olan etkinler hakkında bilgi verildi.

Proje kapsamında; Üniversitemiz Yapraklı MYO Öğretim Görevlisi Dr. Eray Göç tarafından, Göçün tarihsel gelişimi, göç süreci ve Türkiye’nin göç politikaları hakkında bilgi verilmiş olup göç ve göçmenlik ile ilgili toplumdaki yanlış kanaatler hakkında bilgilendirme yapılmış ayrıca toplumsal kabul ve uyum sürecinde çocukların kültürlerarası bağların kurulmasındaki önemine vurgu yapıldı.

“Kültür Elçileri Çocuklar Projesi” Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi. “Kültür Elçileri Çocuklar Projesi” Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi. “Kültür Elçileri Çocuklar Projesi” Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ÇAKÜ’de Anıldı

ÇAKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi için İl Düzeyinde Gerçekleştirilecek Çalışmalara Destek Olmaya Hazırlanıyor