2022 Erasmus Teklif Çağrısı Kapsamında ÇAKÜ’ye 600.000 Euro’luk Hibe Desteği Sağlanacak

Ana Sayfa >Haberler >2022 Erasmus Teklif Çağrısı Kapsamında ÇAKÜ’ye 600.000 Euro’luk Hibe Desteği Sağlanacak
17Şub

2022 Erasmus Teklif çağrısı kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi KA130, KA131 ve KA171 projelerinde öğrenci öğrenimi ve stajı, personel ders verme ve eğitim alma hareketlilikleri için ilgili projelerini hazırladı.

Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin imzaladığı projeler ile Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne 2022 proje dönemi için 600.000 Euro’nun üzerinde hibe sağlanması amaçlanmaktadır.

Rektör Çiftçi, ÇAKÜ’ye katkı sağlayacak tüm projelere olduğu gibi Erasmus projelerine de önem verdiklerini ifade etti. Bu zamana kadar Erasmus kapsamında gerçekleştirilen projeler neticesinde üniversitemize mensup öğrencilerde ve personelde özellikle gönül coğrafyamız olarak ifade ettiğimiz ülke ve halklara karşı farkındalık uyandıran değişimler gözlemlendiğini vurguladı. Aynı zamanda yapılan projeler ile birlikte özellikle inanç, kültür, gelenek ve göreneklerimizin örtüştüğü İslam coğrafyasına da büyük katkı sağladığını belirtti. Bu projelerin uluslararası bağlamda ÇAKÜ’nün görünürlüğünü artırdığını ve yeni işbirliği anlaşmalarına imkan sağladığını da ifade etti.

Rektör Çiftçi, imza töreninde ÇAKÜ’nün Uluslararası ilişkilerinden memnun olduğunu ve üniversite olarak yapılan faaliyetlerin çevre üniversiteler için de ilham kaynağı olduğunu dile getirerek, Uluslararası İlişkiler Ofisine ve Erasmus Koordinatörlüğüne teşekkür etti.

2022 Erasmus Teklif Çağrısı Kapsamında ÇAKÜ’ye 600.000 Euro’luk Hibe Desteği Sağlanacak2022 Erasmus Teklif Çağrısı Kapsamında ÇAKÜ’ye 600.000 Euro’luk Hibe Desteği Sağlanacak2022 Erasmus Teklif Çağrısı Kapsamında ÇAKÜ’ye 600.000 Euro’luk Hibe Desteği Sağlanacak
Sonraki Haber

ÇAKÜ’de Akademik Birimler Değerlendirme ve Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

Önceki Haber

Çankırı Coğrafya Araştırmaları Kitabı Yayınlandı