Bağımlı Danışanlarda Etik Konferansı Gerçekleştirildi

Ana Sayfa >Haberler >Bağımlı Danışanlarda Etik Konferansı Gerçekleştirildi
28Şub

Çankırı Karatekin Üniversitesi Psikoloji Topluluğu tarafından düzenlenen "Bağımlı Danışanlarda Etik" konferansı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı konferansta Psikoterapist İpek Aykol konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlikte; alkol ve madde bağımlılığı bozukluklarının semptomları ve sebepleri üzerinden genel bir giriş yapıldıktan sonra bağımlılık tedavisindeki işleyişlere, etik konulara değinildi.

Etkinlik katılımcıların konuya ilişkin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

Devamında akıllara takılan sorular detaylı bir şekilde cevaplandırıldı.

Bağımlı Danışanlarda Etik Konferansı GerçekleştirildiBağımlı Danışanlarda Etik Konferansı GerçekleştirildiBağımlı Danışanlarda Etik Konferansı Gerçekleştirildi

“Salgın Sürecinde Dünyada ve Türkiye’de Belediye Uygulamaları” Kitabı Yayınlandı

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ÇAKÜ’de Anıldı