Ana Sayfa >Haberler >Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.
14Şub

TÜBİTAK 2237B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 10-12 Şubat 2022 tarihleri arasında “Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi” başarıyla tamamlanmıştır.

Etkinlik koordinatörlüğü Kızılırmak Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Erdin Dalkılıç tarafından yapılan eğitimler Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Meryem Beklioğlu, Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Uğur Bozkaya, Ankara Üniversitesinden Doç. Dr. Emre Keskin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden Doç. Dr. Ülgen Aytan ile üniversitemizden Prof. Dr. Ülkü Nihan Tavşanoğlu ve Doç. Dr. Melike Bilgi Kamaç tarafından hem teorik tem de uygulamalı dersler şeklinde yapılmıştır.

Üç günlük yoğun bir eğitim sürecinde katılımcılar kendi hazırladıkları proje dokümanları üzerinden veya önermeyi planladıkları proje fikirlerinde destek istedikleri hususları eğitmenlerle tartışmak suretiyle proje eğitimlerini tamamlama olanağı bulmuşlardır.

Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirilmiştir.

Çankırı Coğrafya Araştırmaları Kitabı Yayınlandı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ÇAKÜ’de