Ana Sayfa >Haberler >ÇAKÜ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜNÜN DÜZENLEDİĞİ SEMPOZYUMUN YANKILARI DEVAM EDİYOR
08Ağu

Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. senesinin kutlandığı 26-28 Ekim 2023 tarihlerinde üniversitemiz ev sahipliğinde, “Kalkınmada Veri, Bilgi, Bilişim ve Yönetişim” temasıyla gerçekleştirilen “II. Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu”nun Sonuç Bildirgesi’nde alınan karar doğrultusunda, Sempozyum bu yıl Azerbaycan’da düzenlenecektir. Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Fakültesi, Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünün işbirliğiyle, düzenlenecek olan “Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu”nun üçüncüsü Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Fakültesi’nin ev sahipliğinde, “Bilgi Yönetimi ve Sürdürülebilir Kalkınma” teması ile 28 -29 Kasım 2024 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecektir. Sempozyum’da Azerbaycan Türkçesi, Türkiye Türkçesi ve İngilizce dillerinde yazılan bildiriler kabul edilecektir. ÇAKÜ Bilgi ve Belge Yönetimi’nin öncülük ettiği ve paydaşı olduğu etkinliğe Türkiye ve Azerbaycan’ın yanında pek çok ülkeden araştırmacı ve uygulamacının katılması bekleniyor.

ÇAKÜ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜNÜN DÜZENLEDİĞİ SEMPOZYUMUN YANKILARI DEVAM EDİYORÇAKÜ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜNÜN DÜZENLEDİĞİ SEMPOZYUMUN YANKILARI DEVAM EDİYOR

ÇAKÜ’de Tarımsal Üretime Akademik Dokunuşlar

ÇAKÜ, ERASMUS+ KA171 PROJESİNDE BAŞARISINA YENİSİNİ EKLEDİ