ÇAKÜ ve ASBÜ, İstiklal Yolu’nda Buluşuyor

Ana Sayfa >Haberler >ÇAKÜ ve ASBÜ, İstiklal Yolu’nda Buluşuyor
12Eyl

Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında, iki üniversite arasındaki akademik iş birliklerinin ve ortak projelerin geliştirilmesi üzerine istişarelerde bulunuldu. Özellikle İstiklal Yolu ve Millî Mücadele ile ilgili düzenlenecek etkinlikler ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Rektör Çiftçi, Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a yeni görev döneminde muvaffakiyet dileyerek ortak çalışmalar yürütme konusunda değerli sonuçlar elde edeceklerine inandığını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ise Rektör Çiftçi’ye nezaketinden dolayı teşekkür ederek bu ziyaretin iki üniversitenin tarihî ve kültürel mirasımızı yaşatmaya yönelik önemli projelere birlikte imza atacağı bir dönemin başlangıcı olması temennisinde bulundu.

ÇAKÜ ve ASBÜ, İstiklal Yolu’nda BuluşuyorÇAKÜ ve ASBÜ, İstiklal Yolu’nda BuluşuyorÇAKÜ ve ASBÜ, İstiklal Yolu’nda BuluşuyorÇAKÜ ve ASBÜ, İstiklal Yolu’nda Buluşuyor

Rektör Çiftçi’den Elâzığ Milletvekili Erol Keleş’e ziyaret

ÇAKÜ’den Ahi Evran Üniversitesine Ziyaret