Kampüste Yaşam

Öğrenci Toplulukları

Ana Sayfa >Kampüste Yaşam >Öğrenci Toplulukları

Öğrenci Toplulukları

Öğrencilerimizin boş zamanlarında ilgi ve yeteneklerine göre kültür, sanat, kişisel eğitim gibi çalışmalar yapmaları için Resim, Müzik, Tiyatro, Halkoyunları, El Sanatları ve benzeri kültürel ve sanatsal alanlarda kurslar, çalışma grupları oluşturmaktadır.
Öğrencilerimizin kişisel becerilerini tamamlamaları ve donanımları için sertifika programları, kurslar, konferanslar düzenlemektedir.
Müdürlüğümüze bağlı Akademik Danışman ve öğrencilerimizin katılım ve işbirliği ile kurulan öğrenci topluluklarının faaliyetlerini desteklemektedir. Üniversitemizde 43 öğrenci topluluğu bulunmaktadır.
Üniversitemiz bünyesinde düzenlenen müdürlüğümüz ile ilgili konser, festival, panel, konferans, söyleşi ve benzeri organizasyonları düzenlemek ve koordine etmektedir.

2021-2022 AKADEMİK YILINDA FAALİYET GÖSTEREN ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..