Rektör Çiftçi’den Elâzığ Milletvekili Erol Keleş’e ziyaret

Ana Sayfa >Haberler >Rektör Çiftçi’den Elâzığ Milletvekili Erol Keleş’e ziyaret
12Eyl

Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi, Elâzığ Milletvekili Erol Keleş’i ziyaret etti. Ziyarette Çankırı Karatekin Üniversitesinin stratejileri ve hedefleri hakkında bilgi veren Rektör Çiftçi, Milletvekili Erol Keleş’e göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkür etti.

ÇAKÜ’nün yalnızca eğitim ve araştırma alanlarında değil aynı zamanda toplumsal sorumluluk ve bilinçlendirme konularında da aktif şekilde rol aldığını ifade eden Rektör Çiftçi, üniversitenin toplum üzerindeki olumlu etkisini arttırmak amacıyla yürüttüğü farkındalık alanlarından eğitim ve bilinçlendirme programları, araştırma ve geliştirme projeleri, toplumsal hizmet projeleri, iş birlikleri ve ortaklıklar ve farkındalık etkinlikleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Bu proje ve faaliyetlerin ÇAKÜ’nün topluma olan katkısını ve eğitim-araştırma alanındaki başarılarını daha da arttırdığını vurgulayan Rektör Çiftçi, üniversite olarak her bir projeyle topluma olumlu katkıda bulunmayı sürdürdüklerini belirtti.

Elâzığ Milletvekili Erol Keleş ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek ÇAKÜ’nün ülkemizin kalkınmasına dönük projelerine memnuniyetle katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Rektör Çiftçi’den Elâzığ Milletvekili Erol Keleş’e ziyaret

ÇAKÜ İhtisas Projeleri VI. Eser Analiz Kongresinde anlatıldı