Çankırı Karatekin Üniversitesi Spor Kulübü Sporcuları Gizem Nur Uludağ ve Doğukan Yılmaz 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya`da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecekler.
Kütahya’da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonasında Tek Bayanlar ve Tek Erkekler kategorilerinde ilk 4’e giren Çankırı Karatekin Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları Gizem Nur Uludağ ve Doğukan Yılmaz 11-22 Mart 2022 tarihleri arasında Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde yapılan Milli Takım 1. Seçme kampına davet edildiler.
Seçmeye davet edilen 4 bayan ve 4 erkek sporcu içerisinden yapılan seçmede tek bayanlarda Gizem Nur Uludağ 1. ve tek erkekler kategorisinde Doğukan Yılmaz 1. sporcu olarak 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya`da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazanırken, ÇAKÜ Öğretim Görevlisi Murat Altun ise sporcularımız ile birlikte Milli Takım Antrönörü olarak olimpiyatlarda yer alacak.
2 kamp daha yapacak olan İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı 28 Nisanda Brezilya’ya hareket edecek.
Milli Takım Antrenörü Öğretim Görevlisi Murat Altun’a ile sporcularımız Gizem Nur Uludağ’a, Doğukan Yılmaz’a ve milli takımımıza başarılar dileriz.
University Students of the Future Examine the ÇAKÜ Library
prof. Dr. Teoman Durali`s Life and Philosophy Panel Was Held
We use cookies so you can benefit from our services in the best way possible. You can review our cookie policy here. For data protection details, please visit our data protection page.