Ana Sayfa >Haberler >Sosyal Bilimler Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlık Eğitimi Gerçekleştirildi
14Mar

"Sosyal Bilimler Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlık Eğitimi"  Üniversitemizin Proje Destek Ofisi koordinatörlüğünde  gerçekleştirildi.  09-11 Mart 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılan eğitim, TÜBİTAK’ın Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı’nın (BİDEB) 2237-B Proje Eğitimi Destekleme Programı tarafından desteklendi.
Üç gün süren etkinlik boyunca TÜBİTAK ARDEB Destek programlarının tanıtımına ek olarak, proje önerisinin temel bileşenleri olan özgün değer, etik, yöntem, yaygın etki ve bütçe başlıkları hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Panel süreci ve panel değerlendirme konularının da ele alındığı eğitim programının son gününde ise, TÜBİTAK tarafından red edilen proje örnekleri ile katılımcıların araştırma fikirleri, eğitimi veren öğretim üyeleri tarafından değerlendirildi.
Eğitim boyunca bilgi ve deneyimlerini bizler ile paylaşan değerli eğiticilerimiz TED Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.  Kezban Çelik, Ankara Üniversitesi DTCF Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilay Çabuk Kaya, Ankara Üniversitesi DTCF Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Derya Hasta ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nazan Çiçek’e teşekkür ederiz.

Sosyal Bilimler Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlık Eğitimi GerçekleştirildiSosyal Bilimler Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlık Eğitimi Gerçekleştirildi

Açık Erişim ve ÇAKÜ Açık Erişim Uygulamaları Toplantısı Gerçekleştirildi

“Sessiz Bahar Sergisi” Kadının ve İklimin Sesi Oldu